Demy de Zeeuw

Niemand wilt Demy de Zeeuw


Oud-Ajacied Demy de Zeeuw is tot zijn grote verbazing nog steeds werkloos, nadat hij ook door ADO Den Haag is afgewezen.

“Nadat we hem uiterst tactvol afgewezen hadden heeft hij nog een half uur naar Frans Bauer en de camera’s gezocht. Toen die er niet bleken te zijn, wilde hij huilend weglopen”, zo vertelt Henk Fraser. “Ik voel echt met hem mee, maar op basis van medelijden kunnen wij niet veel voor hem doen. Ik heb hem een ADO-spelersplakboek en een petje gegeven en dat beurde hem gelukkig een beetje op.”

“Toen hij hier binnen kwam lopen, zag ik al gelijk dat hij veel te zwaar is. Tijdens ons gesprek heb ik het onderwerp subtiel aangesneden, maar op het moment dat het woord ‘vadsig’ viel hield hij gelijk zijn buik en adem in en begon hardop tellend push-ups te doen om zijn fitheid te tonen”, zo gaat de in Paramaribo geboren trainer verder.

“Ik moet hem nageven dat de eerste twee push-ups er nog best strak uitzagen. Tijdens de derde kwam zijn onderlichaam door krachtsverlies niet meer van de grond. Ik heb hem toen vriendelijk bedankt voor zijn komst”, zo besluit de coach van de Hagenaren.

“Op het moment dat wij hem naar de uitgang begeleidde, riep hij nog dat het ‘our loss‘ is en dat hij de daaropvolgende maandag op uitnodiging stage zou lopen bij FC Barcelona. Na wat rondvragen bleek dat hij zich gewoon had ingeschreven voor de fandag op maandag”, zo vult assistent-trainer Gao Hongbo aan.

Naar het schijnt hebben ook het failliete AGOVV en de Apeldoornse Jumbos De Zeeuws roestige push-upreeks vroegtijdig afgebroken en hem de deur gewezen.

Geef een reactie